Tlf: 38 87 74 44 | Falkoner Allé 29, 2000 Frederiksberg

Behandling af personoplysninger

For at du kan indgå en købaftale med os på comfortbeds.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Comfort Beds og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Copenhagen Comfort Beds har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:

Direktøren, bogholderiet samt den dataansvarlige ecommerce manager.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og kundeoplysninger bliver ikke transmitteret. I forbindelse med dit køb bliver oplysninger om din email samt ordrenummer videregivet til anmeldelsessitet Truspilot.

Som registreret hos Copenhagen Comfort Beds har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Copenhagen Comfort Beds via e-mail copenhagen@comfortbeds.dk.

 

Forbrugerbeskyttelse

Copenhagen Comfort Beds følger alle retningsliner og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen. https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

Brugen af cookies