Tlf: 38 87 74 44 | Falkoner Allé 29, 2000 Frederiksberg

 

Om Copenhagen Comfort Beds

Copenhagen Comfort Beds er en virksomhed, der yder personlig rådgivning og gør det overskueligt for den kvalitetsbevidste forbruger at finde sengen for den ideale søvn. Det der kendetegner både Copenhagen Comfort Beds og vores kunder er, at vi ikke går på kompromis med kvalitet, derfor har vi nøje udvalgt én dansk sengeleverandør, der lever op til vores høje standard.

Vores mission er, at skabe fokus på den individuelle kundes behov og med vores mange kombinationsmuligheder er det muligt at skabe en funktionel, enkel og stilren seng, der designmæssigt både passer ind i kundens hjem, og giver en korrekt ergonomisk og optimal søvn.

Hos Copenhagen Comfort Beds er det kunden der er i højsædet. Vi tror på, at kvalitet ikke behøver at koste en formue, hvis bare man får den rette rådgivning. Derfor tilbyder vi høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, de fleste kan være med på og vi giver altid 30 dages prisgaranti.

Copenhagen Comfort Beds bygger på over 20 års erfaring i sengebranchen og vores vision er at fremme fokus på den optimale søvn for den enkelte. Vi vil gøre det enkelt og overskueligt for vores kunder at vælge den helt rigtige seng.

Copenhagen Comfort Beds vil opnå dette ved at sætte fokus på den gode søvn i vores kampagner, samt altid levere en personlig og individuelt rådgivning til vores kunder.

 

<

Lotte Høi & Thomas Gervig
Indehaver