TILBUDService

  • Gratis levering til din hjemmeadresse - Mulighed for opbæring, installering & montering
  • Dansk kvalitet i særklasse med 30 dages prisgaranti
  • Ring på 38877444 og hør mere om dine tilpasningsmuligheder og få professionel rådgivning

Temprakon | Ergomatic Pude

TEMPRAKON® Advance Ergomatic hovedpude er verdens mest personlige hovedpude. Puden er special til dig, der gerne sover på ryggen, men den er også velegnet når du sover på siden.

Temprakon Advance Ergomatic pudens kombination af lækre naturlige og temperaturregulerende materialer yder dig en ny og uovertruffen sovekomfort. Hvis du har det for varmt, optager materialet din overskudsvarme og køler dig ned. Når du har det for koldt, frigøres varmen og varmer dig op igen.

Ergomagic puden giver støtte, blødhed og mulighed for individuel højdejustering med al den komfort, du kan drømme om.

Husk at fjerne AviDorm skumkernen og begge indlægsplader inden vask.

Mål: 50 x 60 cm.
Varenummer: 131

Pris: 1.299,00 kr

Vores Pris 974,00 kr

DU SPARER: 25%

Trustpilot

Detaljer

TEMPRAKON® Advance Ergomatic hovedpude er verdens mest personlige hovedpude. Puden er special til dig, der gerne sover på ryggen, men den er også velegnet når du sover på siden. Temprakon Advance Ergomatic pudens kombination af lækre naturlige og temperaturregulerende materialer yder dig en ny og uovertruffen sovekomfort. Hvis du har det for varmt, optager materialet din overskudsvarme og køler dig ned. Når du har det for koldt, frigøres varmen og varmer dig op igen. Ergomagic puden giver støtte, blødhed og mulighed for individuel højdejustering med al den komfort, du kan drømme om. Husk at fjerne AviDorm skumkernen og begge indlægsplader inden vask. Mål: 50 x 60 cm.