TILBUDService

  • Gratis levering til din hjemmeadresse - Mulighed for opbæring, installering & montering
  • Dansk kvalitet i særklasse med 30 dages prisgaranti
  • Ring på 38877444 og hør mere om dine tilpasningsmuligheder og få professionel rådgivning

Enkelt | Livingbed 5ZP Supreme Elevation

Livingbed 5ZP Supreme Elevation Enkeltseng er en justerbar seng i luksusklassen. Sengen udstråler lækker komfort i sit stilrene design. Ønsker du ben og gavl, findes der flere flotte muligheder i forskellige materialer.

Elevationsbunden har 42 formspændte lameller, hvoraf 5 er justerbare for individuel tilpasning af fasthed. Den har et ekstra nakkeløft
for ekstra behagelig nakkestøtte. Sengen betjenes med trådløs fjernbetjening eller med din smartphone via en applikation og den integrerede Bluetooth. Motoren er en dansk produceret Linak Advance, støjsvag med minimalt strømforbrug samt trådløs fjernbetjening for trinløs justering af hoved- og benende.

Den vendbare madras er med fjederindlæg 5 zonet pocket 265 fjedre pr. m2. med fasthed efter behov. Betræk af flot lamineret møbeltekstil. Komforten øges yderligere med en volumiøs vaskbar eller en luksuriøs trenset topmadras - begge med blødt smidigt stretch tekstil med bambusfibre.

Sidebremsen har en lomme til den trådløse fjernbetjening.
Kombiner sengen med vores store udvalg af flotte gavle og fine ben i forskellige materialer for en komplet finish og ikke mindst et smukt møbel til soveværelset.

Str. 90x200 / 80x200 cm

Ekskl. ben og gavl.

BESØG EN AF VORES FYSISKE BUTIKKER.
VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE SENG, SOM PASSER LIGE PRÆCIS TIL DIG OG DIT BEHOV.
Varenummer: 180

Pris: 15.839,00 kr

Vores Pris 8.499,00 kr

DU SPARER: 46%

* Påkrævede felter

Trustpilot

Detaljer

Livingbed 5ZP Supreme Elevation Enkeltseng er en justerbar seng i luksusklassen. Sengen udstråler lækker komfort i sit stilrene design. Ønsker du ben og gavl, findes der flere flotte muligheder i forskellige materialer. Elevationsbunden har 42 formspændte lameller, hvoraf 5 er justerbare for individuel tilpasning af fasthed. Den har et ekstra nakkeløft for ekstra behagelig nakkestøtte. Sengen betjenes med trådløs fjernbetjening eller med din smartphone via en applikation og den integrerede Bluetooth. Motoren er en dansk produceret Linak Advance, støjsvag med minimalt strømforbrug samt trådløs fjernbetjening for trinløs justering af hoved- og benende. Den vendbare madras er med fjederindlæg 5 zonet pocket 265 fjedre pr. m2. med fasthed efter behov. Betræk af flot lamineret møbeltekstil. Komforten øges yderligere med en volumiøs vaskbar eller en luksuriøs trenset topmadras - begge med blødt smidigt stretch tekstil med bambusfibre. Sidebremsen har en lomme til den trådløse fjernbetjening. Kombiner sengen med vores store udvalg af flotte gavle og fine ben i forskellige materialer for en komplet finish og ikke mindst et smukt møbel til soveværelset. Str. 90x200 / 80x200 cm Ekskl. ben og gavl.

Yderligere information

Størrelse 80 x 200 cm
Komfort Medium
Antal fjedre 5 zonet pocket (250 fjedre pr. kvm2)
Topmadras Supreme Latex
Sengeben Ingen
Sengegavl Ingen
Type Enkeltseng
Sengestr. 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm