TILBUDService

  • Gratis levering til din hjemmeadresse - Mulighed for opbæring, installering & montering
  • Dansk kvalitet i særklasse med 30 dages prisgaranti
  • Ring på 38877444 og hør mere om dine tilpasningsmuligheder og få professionel rådgivning

210 x 210 | Supreme 5ZP Continental DF Seng

Supreme 5ZP DF Continental Seng str. 210 x 210 cm er en eksklusiv ekstra stor dobbeltseng med den fineste komfort og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design.
Livingbed Supreme Continental består nederst af to boxmadrasser med stabiliserende pocketfjedrekerne. Ovenpå ligger to vendbare madrasser med fjederindlæg og komfort. Madrassen er med 5-zone pocket 265 fjedre pr m2 i 2 lag. Du vælger madras efter behov.
Continentalen er en dobbeltseng, hvor de vendbare madrasser kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så både du og din partner får optimal liggekomfort.

De vendbare madrasser ligger i ét stort dobbelt betræk. Både box- og vendbare madrasser er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i flere skønne farver. Som kronen på værket kan du vælge en luksuriøs trenset topmadras eller en volumiøs quiltet vaskbar topmadras i stretch tekstil med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. I en Supreme Continental DF føler du wellness i luksusklasse.


Størrelse: 210 x 210 cm


Ekskl. ben, opbevaringsmagasin og gavl

Pris: 30.744,00 kr

Vores Pris 15.999,00 kr

DU SPARER: 48%

* Påkrævede felter

Trustpilot

Detaljer

Supreme luksus continentalseng 5ZP DF med lækker topmadras er en drøm af en luksus seng. Denne continental seng er ekstra høj og består af to lag madrasser ovenpå hinanden, som er samlet i ét stort betræk, så sengen får et super enkelt og moderne udtryk. Et billedet viser den med funktionshovedgavl og endegavlsmagasin til opbevaring. De nederste to boxmadrasser er med pocket fjedre på to vendbare madrasser med zoneinddelt fjederindlæg. De nederste boxmadrasser stabiliserer sengen, og de vendbare madrasser tilpasser sig dit behov for støtte, fasthed og komfort. Med denne opbygning øges forudsætningen for at opnå den optimale sovestilling. Din komfort øges yderligere med en volumiøs vaskbar eller en luksuriøs trenset topmadras - begge med blødt smidigt stretch tekstil med bambusfibre. Continental sengen er flot og nordisk med Livingbeds nye egetræssokkel og trenset gavl. Soklen fås også i sort eg. Vi fører hele Livingbeds øvrige tilbehørsprogram af funktionsgavle og ben. størrelse 210 x 210 cm Ekskl. ben, opbevaringsmagasin og gavl

Yderligere information

Størrelse 180 x 210 cm
Komfort Medium
Antal fjedre 5 zonet pocket (250 fjedre pr. kvm2)
Topmadras Supreme Latex
Sengeben Ingen
Sengegavl Ingen
Type Dobbeltseng
Sengestr. 180 x 210 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Dobbeltseng | Supreme 5ZMP BoxElevation DF Seng

Dobbeltseng | Supreme 5ZMP BoxElevation DF Seng

Pris: 42.674,00 kr

Vores Pris 23.999,00 kr

DU SPARER: 44%