Tlf: 38 87 74 44 | Falkoner Allé 29, 2000 Frederiksberg

Copenhagen Comfort Beds samarbejder med og formidler kredit for Resurs Bank

Gratis finansiering af en ny seng – uden skjulte renter og gebyrer

Du behøver ikke betale med det samme for at få den gode seng, du har brug for. Vi tilbyder gratis finansiering til dig, der gerne vil fordele betalingen over 10, 20 eller 30 måneder. Uden at det koster dig ekstra.

Det kan være dig, der skal flytte og har mange udgifter på samme tid. Hos Copenhagen Comfort Beds tilbyder vi dig, at du kan få din nye seng med det samme og fordele udgiften til din nye seng over længere tid. Det giver ekstra luft i økonomien, og du slipper for besværet med at flytte din gamle seng til din nye bolig.

Måske har du rygproblemer og trænger til en ny seng med god komfort og støtte, men synes, at investeringen i en ny seng er en stor udskrivning lige nu? Så brug vores gratis finanisering til at få din nye seng med det samme og fordel udgiften over flere måneder. Det er den sikre vej til aflastning af ryggen og ekstra god nattesøvn.

Optager du normalt ikke lån? Gratis finansiering med Resurs Bank er ikke et lån i den typiske forstand. Her kan du frit vælge at dele betalingen op frem for at betale hele beløbet med det samme. Uden det koster noget ekstra. For der er ingen skjulte renter eller gebyrer.

Vi anbefaler at du tager Nemid og legimitation med ned i butikken, så hjælper vi dig med finansieringen på kun 5 minutter.

Det er bare en ekstra service fra os til dig.

  • Finansiering 0% i rente op til 20 måneder.
  • 0,- i gebyrer og oprettelsesafgift.
  • Bemærk minimumsbeløb v/gratis finansiering 6.000,-

Ansøg online

Sådan hænger det sammen

Repræsentativt eksempel (10 måneder)

Hvis du køber for 6.000 kr. og deler betalingen over 10 måneder er debitorrenten 0% og de samlede omkostninger udgør 0 kr. Den månedlige ydelse udgør 600 kr. og ÅOP er 0%. Samlet beløb til betaling er 6.000 kr.

 

Køb

Løbetid

Debitorrente

Ydelse

Kreditomkostninger

Samlet betaling

ÅOP

6.000 kr.

10 mdr.

0,0%

600 kr.

0 kr.

6.000 kr.

0,0%

 

Repræsentativt eksempel (20 måneder)

Hvis du køber for 12.000 kr. og deler betalingen over 20 måneder er debitorrenten 0% og de samlede omkostninger udgør 0 kr. Den månedlige ydelse udgør 600 kr. og ÅOP er 0%. Samlet beløb til betaling er 12.000 kr.

 

Køb

Løbetid

Debitorrente

Ydelse

Kreditomkostninger

Samlet betaling

ÅOP

12.000 kr.

20 mdr.

0,0%

600 kr.

0 kr.

12.000 kr.

0,0%

 

Læs evt. de Standardiserede Europæiske Forbrugerkreditoplysninger (SEF)

Almindelige kontobetingelser for private aftaler om kontokredit samt privatlån (”RBAV01DANMARK”)

 

Du er velkommen til at komme ned i en af butikkerne for at høre nærmere eller kontakte os på telefon 38 87 74 44 eller på mail copenhagen@comfortbeds.dk
For fuldstændige generelle vilkår henvises til www.resurs.dk